Atleti s’përmbahet, godet në të pasmet gazetaren gjatë transmetim live

Atleti s’përmbahet, godet në të pasmet gazetaren gjatë transmetim live

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, teksa gazetarja ishte duke raportuar nga një maratonë  një prej konkurruesve goditi me shuplakë të pasmet e saj.  Gazetarja Alex Bozarijan mbeti e shtangur dhe nuk e la me kaq veprimin e 43-vjeçarit pasi e denoncoi në Polici.

Atleti 43 vjeçar më pas kërkoi falje publike për veprimin e tij në. Ai më pas shkruajti në profilin e tij se ishte një akt i turpshëm veprimi që bëri ndaj gazetares.