Artikull i sponsorizuar

Auto Mita rikthen 5-shen perfekte – 5 arsye më shumë për t’u bërë me një Renault te ri! (Foto/Video)

Auto Mita rikthen 5-shen perfekte – 5 arsye më shumë për t’u bërë me një Renault te ri! (Foto/Video)

Shtëpia më e madhe e veturave në vend, Auto Mita, me fillimin e pranverës, ka rikthyer 5-shen perfekte pas kërkesave të shumta nga konsumatorët.

Përvec ofertave speciale, tash çdo konsumator i ri ka 5 arsye më shume pse të zgjedh që rrugëtimet e ardhshme t’i bëj me një Renault te ri

Me ardhjen e pranverës, dëshira dhe nevoja për të udhëtuar rritet. Auto Mita i kushton kujdes të veçantë adhuruesve të veturave duke rikthyer kështu 5-shen perfekte, ofertën e shumë kërkuar nga viti që lamë pas, e cila konsiderohet mundësia ideale e fillimit “më ndryshe” të udhëtimeve, me një veturë të re të veçantë nga brendi numër 1 në vend.

5-shja perfekte pa dyshim se është ajka e të gjitha ofertave, ku përveç blerjes së një prej vetuarve ideale me çmim special, përfshihet edhe një numër përfitimesh tjera.

  • 5 vjet garancion – prej shpisë
  • Servisimi i parë – prej shpisë
  • Sigurimi Kasko – prej shpisë
  • Interesi bankar – 5%
  • Asistencë rrugore 5 vjeçare – prej shpisë

5-shja perfekte për vozitje perfekte në pranverë mund të arrihet vetëm duke shijuar plotësisht knaqësinë e drejtimit të veturës tuaj, larg prej brengave nëse është në gjendje optimale.

Çdo e mirë ka një fund, andaj oferta perfekte e 5-shes perfekte është e limituar dhe për detaje tjera vizitoni sallonin e Auto Mita, ku mund të informoheni dhe t’i shihni nga afër veturat me çmim ideal në kuadër të kësaj oferta.

RIKTHEHEMI ME 5-SHE PERFEKTE!

Rikthehemi me ofertën më të suksesshme ndonjëherë – 5-SHEN PERFEKTE!1. Viti i parë KASKO GRATIS2. Servisi i parë GRATIS3. Garancion 5 vite GRATIS4. Interes preferencial 5%5. Asistencë rrugore 5 VITEBenefitet vlejnë për të gjitha modelet e Renault dhe Dacia. Oferta është promocionale.Na kontaktoni në 045 68 68 68 apo na vizitoni në sallonin tonë.

Posted by Renault dhe Dacia – Auto MITA on Friday, 6 April 2018