Avokatët e Johnny Depp thonë se gjykimi i tij nuk ishte i drejtë

Avokatët e Johnny Depp thonë se gjykimi i tij nuk ishte i drejtë

Avokatët e Johnny Depp argumentuan të enjten në një gjykatë apeli se ai nuk mori një gjykim të drejtë pasi humbi çështjen e tij të bujshme të shpifjes kundër një gazete britanike që e quajti atë një “grua-rrahës”, sipas një raporti të ri.

Avokati David Sherborne i kërkoi trupit gjykues të “linte mënjanë gjykimin dhe të urdhëronte një gjykim të ri” pasi Gjykatësi i Gjykatës së Lartë të Londrës Andreë Nicol vendosi muajin e kaluar që titulli i The Sun ishte “thelbësisht i vërtetë” dhe super ylli i Hollivudit kishte rrahur rregullisht Amber Heard, 34, dhe hodhi poshtë pretendimin e tij, njoftoi The Guardian.

Gjyqi shpërthyes që u zhvillua gjatë verës dhe paraqiti Depp, 57 vjeç dhe Heard si dëshmitarë – përfshinte akuza për gjithçka, nga përdorimi i shfrenuar i drogës deri te një incident i keq në shtratin martesor të çiftit./Insajderi.com

PageSix