Avokati Geoffrey Nice: Kam qenë i angazhuar në asistimin e autorëve të librit për Hashim Thaçin

Presidenti Hashim Thaçi ka shfrytëzuar kontratën për lobim që Qeveria e Kosovës ka pasur me kompaninë  Alston&Bird  për promovimin e tij personal. Saktësisht për të shkruar librin e tij biografikë. Komisioni hetimor parlamentar ka konstatuar se avokati Geoffrey Nice ka qenë i angazhuar në asistimin e autorëve të librin e presidentit dhe se ai është … Continue reading Avokati Geoffrey Nice: Kam qenë i angazhuar në asistimin e autorëve të librit për Hashim Thaçin