Avokati i Popullit reagon rreth ndarjes së fondit për pagesat e energjisë në veri

Avokati i Popullit reagon rreth ndarjes së fondit për pagesat e energjisë në veri

Ndarja e mjeteve nga Qeveria e Kosovës për mbulimin e shpenzimeve për furnizim me energji elektrike në komunat veriore të Kosovës, Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, po e konsideron diskriminues dhe shkelje e të drejtave të njeriut.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur ditë më parë ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 1 milion euro për KOSTT-in që t’i mbulojë shpenzimet  për furnizim me energji elektrike në komunat veriore të Kosovës.