Babai i Britney Spears mbron rolin e tij si kujdestar ligjor i së bijës

Babai i Britney Spears mbron rolin e tij si kujdestar ligjor i së bijës

Babai i Britney Spears ka mbrojtur rolin e tij si kujdestari ligjor i këngëtares, duke i thënë CNN se ai po e “mbron” atë nga “persona me interesa vetjake dhe ata që kërkojnë ta dëmtojnë atë”.

Jamie Spears ka qenë kujdestar i vajzës së tij për 12 vjet, për shkak të shqetësimeve në lidhje me shëndetin e saj mendor.

Muajin e kaluar, ajo humbi një përpjekje ligjore për të hequr kontrollin e tij mbi pasurinë e saj.

Jamie Spears tha se ai kishte qenë në “marrëdhënie të mira” me vajzën e tij deri në gusht, por që atëherë nuk kishte folur me të.

“Unë e dua vajzën time dhe më mungon shumë”, tha ai në një deklaratë për CNN.

“Kur një anëtar i familjes ka nevojë për kujdes dhe mbrojtje të veçantë, familjet duhet të rriten, siç kam bërë për 12 vitet e fundit”./Insajderi.com

BBC News