Babai shqiptar godet me sëpatë vajzën e tij

Babai shqiptar godet me sëpatë vajzën e tij

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një fshat të Vlorës, ku babai ka goditur me sëpatë vajzën e tij.

Policia sapo është njoftuar për ngjarjen dhe ka shkuar drejt fshatit Gumenicë.

Pritet të mësohen detaje rreth kësaj ngjarje të minutës së fundit, dhe nëse vajza ka mbetur e plagosur apo ka humbur jetën.