Bahtiri i del në mbrojtje liderit të tij, i quan guralecë rivalët e VV-së

Bahtiri i del në mbrojtje liderit të tij, i quan guralecë rivalët e VV-së

Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri i ka dalur në mbrojte liderit të tij Albin Kurti pas intervistës së mbrëmshme, duke e lavdëruar punën e tij.

Bahtiri ka thënë se Albin Kurti është shpresa e të rinjëve kosovarë, por që disa ‘guralecë’ siç thotë ai ua kanë zënë rrugën dhe duhet t’i largojnë, përcjell Insajderi.

Postimi i tij i plotë:

Me vëmendje të plotë i dëgjova qendrimet e Kryeministrit të Kosovës përgjatë gjithë emisionit.

Albin Kurti është shpresa e Kosovës, është shpresa e të rejave dhe të rinjëve. Kjo nuk mund të ndryshoj, kjo nuk do të ndryshoj.

Kemi shumë punë, pra shumë guralec të vegjël që duhet t’i largojmë nga rruga.

AB/Insajderi.com