Bajrami: LDK-ja e voton qeverinë e Albin Kurtit pa marrë asnjë post

Bajrami: LDK-ja e voton qeverinë e Albin Kurtit pa marrë asnjë post

Deputetja e Lidhjes Demokratike e Kosovës Hykmete Bajrami, ka thënë se LDK do të ja votojë qeverinë Albin Kurtit edhe pa ndonjë marrëveshje, nëse kërkesat i duken të padrejta.

Ajo shtoi se krejt 28 votat e deputetëve të Lidhjes Demokratike do të i japin për ta votuar secilin ligj dhe vendim që është në të mirë të vendit tonë