Balotelli thotë se ka ndryshuar – por sa është e vërtet

Balotelli thotë se ka ndryshuar – por sa është e vërtet

Mario Balotelli duket se është këndjellur nga fëmijëria e shpërfaqur në fushë dhe jashtë saj deri më tani. Ai si duket e ka gjetur veten dhe formën e tij të dikurshme në jugun e Francës. Mario Balotelli tani ka dy fëmijë dhe ka treguar se fëmijët e tij janë arsyeja që ai është pjekur në aspektin e seriozitetit dhe diciplinës që duhet mbajtur në jetë.

Lexojeni raportin e plotë për ringjalljen e Balotellit, duke klikuar KËTU

Balotelli thotë se ka ndryshuar – por sa është e vërtet