Banksy konfirmon që murali në Nottingham është i tij

Banksy konfirmon që murali në Nottingham është i tij

Banksy ka postuar një fotografi të një murali të një vajze në rrjetet sociale, duke i dhënë fund spekulimeve nëse ai ishte autori i kësaj pune.

Murali u shfaq në një mur të martën në cep të Rothesay Avenue në Lenton, Nottingham.

Pikturuar me të zezë dhe të bardhë, imazhi qëndron menjëherë pas një biçiklete të lidhur me zinxhirë në një shtyllë. Biçikletës i mungon një gomë.

Surinder Kaur, 42 vjeç, i cili drejton sallonin e bukurisë pranë muralit, tha se biçikleta ishte shfaqur në të njëjtën kohë me pikturën murale.

Ajo tha se brenda disa orësh këshilli kishte nxituar për të mbrojtur copën duke vendosur fletë plastike të qarta mbi të. Vandalët vizatuar mbi plastikën tashmë tre herë.

“Të gjithë janë shumë të ngazëllyer dhe shumë njerëz po vijnë për të parë foton,” tha Kaur. “Të gjithë u hutuan nëse ishte e vërtetë, është një pamje e mahnitshme, është art i mahnitshëm”./Insajderi.com

Burimi: The Guardian