“Baresha” – Kënga më e njohur e Nexhmije Pagarushës

“Baresha” – Kënga më e njohur e Nexhmije Pagarushës

Heej kam rrit shtatin

Nder keto male

Bashk’ me qingja e me dele

Dhe bylbyla nder zabele

Mbas kumones loje e gezime

Si shqiponja ime

Refreni:

O era lu’n me barin o nani nani

O eni shoqe t’lozim o nani nani

O fusha gaz po m’veshet o nani nani

O lule bardh’ po qeshet o nani nani

O dridhet mali cka u ba

O lujn bareshat në shulla

O dridhet mali cka u ba

O lujn bareshat në shulla

O era lu’n me barin o nani nani

O eni shoqe t’lozim o nani nani

O lule bardh’ po qeshet o nani nani

O fusha gaz po m’veshet o nani nani

O dridhet mali cka u ba

O lujn bareshat ne shulla

O dridhet mali cka u ba

O lujn bareshat në shulla

Naninaninainaina naninanina…

https://www.youtube.com/watch?v=5ZCSQlnFU7s

2

Heej po tingllojne

Shume kumona

Po gurgllon prroi malore

Nalt ne qiell bjeshka me bore

N’bjeshk’ dashnija vjen me malle

Sot nji fryme u kalle

Refreni:

O era lu’n me barin o nani nani

O eni shoqe t’lozim o nani nani

O fusha gaz po m’veshet o nani nani

O lule bardh’ po qeshet o nani nani

O dridhet mali cka u ba?

O lujn bareshat ne shulla

O dridhet mali cka u ba?

O lujn bareshat në shulla

O era lu’n me barin o nani nani

O eni shoqe t’lozim o nani nani

O lule bardh’ po qeshet o nani nani

O fusha gaz po m’veshet o nani nani

O dridhet mali cka u ba

O një baresh’ prej nesh u nda

O dridhet mali cka u ba

O lujn bareshat në shulla

Naninaninainaina naninanina…