Bashkëjetoi për disa muaj me një të mitur dhe i shkaktoi lëndime trupore, arrestohet

Bashkëjetoi për disa muaj me një të mitur dhe i shkaktoi lëndime trupore, arrestohet

Një person është arrestuar tri ditë më parë në Prizren, pasi kishte bashkëjetuar me një të mitur për disa muaj dhe të njëjtës i kishte shkaktuar lëndime trupore.

Sipas policisë, viktima pas tretmanit mjekësor është dërguar në srehimore.

Ndërkaq, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Rasti është hapur si “Bashkëjetesë me personin nën moshën 16-vjeçare dhe lëndim i lehtë trupor”./Insajderi.com