Bashkëshortja i bënë dhuratë një plantacion me kanabis për përvjetor

Bashkëshortja i bënë dhuratë një plantacion me kanabis për përvjetor

Ayda Field ka vendosur t’i bëjë një dhuratë të shtrenjtë bashkëshortit të saj Robbie Williams, për përvjetorin e tyre të martesës dhe duhet theksuar se kjo nuk është një dhuratë e zakonshme.

Robbie në shumë intervista ka pranuar se është konsumues i rregullt i marijuanës. Ai e cilëson këtë bime si e vetmja që ka veti qetësuese e kurative dhe tashmë që është e legalizuar në Los Angeles, asgjë nuk e ka ndaluar gruan e tij t’i blejë një plantacion të tërë.

Plantacioni që ajo i bleu është i krijuar në bodrumin e një vile në L.A dhe sa herë që artisti të ketë nevojë për të tymosur mund ta bëjë këtë fare thjeshtë dhe në sasi të palimituara.