Bashkësia Islame cakton çmimin për kurban

Bashkësia Islame cakton çmimin për kurban

Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës ka njoftuar për vazhdimin e traditës së tubimit dhe therjes së kurbaneve për festën e Kurban Bajramit. Kurbanet e therur sipas BIK-ut do të shpërndahen për nevojat e nxënësve dhe besimtarëve që janë në gjendje të rëndë materiale.

BIK njofton se çmimi për një kurban do të jetë 120 euro.

Ky është njoftimi i plotë i BIK-ut:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sikundër edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve tanë me gjendje të rëndë materiale.

Edhe këtë vit Kryesia ka vendos që çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj.

Pagesën e porositësve të kurbaneve, Ju mund ta përcillni në adresë të përfituesit: