Basketbollisti shqiptar në draft të NBA-së

Basketbollisti shqiptar në draft të NBA-së

Basketbollisti shqiptar, Erxhan Osmani me prejardhje nga Bajram Curri, por i rritur dhe zhvilluar në Prizren është deklaruar se do të hyjë në NBA Draft të këtij viti që do të mbahet në fundin e muajit gusht. Lajmi i plotë në Insporti.com