Batatina jep versionin e tij, tregon çfarë liste ka nënshkruar

Batatina jep versionin e tij, tregon çfarë liste ka nënshkruar

Tahir Batatina ka deklaruar se lista e nënshkrimeve e publikuar në medie është për ndryshimin e statutit të FFK-së dhe jo për rrëzimin e kryetarit të FFK-së, Agim Ademi.

Në pasditën e sotme është publikuar një listë prej 22 nënshkrimeve, listë në të cilën figuron edhe emri i trajnerit të Llapit, Tahir Batatina, më shumë në Insporti.com.