BDI: Sipas 50 për qind të të dhënave – kemi arritur fitore të thellë në këto komuna

BDI: Sipas 50 për qind të të dhënave – kemi arritur fitore të thellë në këto komuna

Zëdhënësi i Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani, ka deklaruar se nga 50 për qind të të të dhënave BDI-ja po udhëheq bindshëm në Tetovë dhe Çair.

Ai madje theksoi edhe fitore të thellë në Komunën e Sarajit dhe Dibrës, njofton Insajderi.

Osmani shpalli fitore edhe në Komunën e Likovës dhe Kërçovës.

“Fitore në Teracë, Sopishte, Manastir dhe Strugë”, tha Bujar Osmani.

ZËDHËNËSI I BDI-SË: E ARRITËM QËLLIMIN PËR TË KËRKUAR KRYEMINISTËR SHQIPTAR