Befasi në Beograd para ndeshjes Skenderbeu-Partizani

02.11.2017 12:56
Befasi në Beograd para ndeshjes Skenderbeu-Partizani

Burime zyrtare në klubin e Skënderbeut i thanë “Panorama Sport” se deri më tani nuk janë shitur as 12 mijë bileta.

Klubi i referohet informacion zyrtar që ka marrë pak më parë në mbledhjen me përfaqësuesit e UEFA-s dhe homologët serb.

Ndërkohë mediat serbe raportojnë për 20 mijë tifozë sot në stadium. Gjithçka mbetet për t’u parë në orën 19:00.