Bëhu me banesë në qendër të Prishtinës

Bëhu me banesë në qendër të Prishtinës

Delta Invest ka filluar punimet për ndërtimin e një blloku banesor që ndodhet në qendër të Prishtinës, 100 metra lagë nga sheshi “Skenderbeu ” në Prishtinë.

Përveç pozicionit që është shumë atraktiv dhe i përshtatshëm për jetesë dhe për lokale afariste, këto banesa akoma më të veçanta i bën stili i punimit, me fokus të lartë në cilësi dhe ne dizajn të jashtëm dhe të brendshëm. Duke  siguruar hapësira mirë të organizuara dhe më frymë urbane.

Duke u nisur nga fakti që një ndër problemet më të mëdha në Prishtinë është mungesa e parkingjeve, Delta Invest e ka zgjidhur këtë problem për të gjithë banorët që do të jene të vendosur aty, si dhe për të gjitha lokalet dhe bizneset afariste, duke siguruar parking të bollshëm.

Banesa është ndërtuar sipas standardëve më të larta Europiane.

Bëhu me banesë në lagjen me të mirë, me kushtet më të mira dhe me cilësinë më të lartë të ndërtimit që ofron vetëm Delta Invest.

Për më shumë rreth Delta Invest ,rreth mundësisë për banesë, për tu njoftuar për modelet e banesave e të tjera, mund të kontaktoni në tel Tel: +38349761333 / +38349383111 / +38344732732 dhe në Email: [email protected]

Gepostet von Delta Invest am Donnerstag, 4. Juli 2019