Bekë Berisha, deputeti i AAK-së, pati deklaruar se i pinë 50 k" />

Bekë Berisha e nis ditën me 10 kafe, të gjitha i pin brenda pak sekondash

Bekë Berisha e nis ditën me 10 kafe, të gjitha i pin brenda pak sekondash

Bekë Berisha, deputeti i AAK-së, pati deklaruar se i pinë 50 kafe gjatë ditës.

Mëngjese të zakonshme me punë dhe takime thotë se i ka Berisha, derisa ka treguar se për gjatë gjithë ditës, ai në total i pi rreth 50 kafe.

Deputeti nga Istogu këtë e dëshmoi edhe përmes publikimit të një video.

Ai shihet teksa nuk ‘ngopet’ me expreso.

Bazuar në çmimin e kafes në Kosovë, i bie që për një ditë Beka shpenzon 21 euro për kafe, ndërsa për një muaj 630 euro. Sipas kësaj llogaritje i bjen që deputeti Berisha brenda një viti i bie që ai harxhon 7560 euro vetëm për kafe që i  bie se shpenzon sa katër rroga minimale në Kosovë vetëm duke pirë kafe.