fbpx

Bëri bujë bifteku 1 mijë e 200 eurosh i Ribery’s, por ky është bifteku më i mirë në Kosovë

Bëri bujë bifteku 1 mijë e 200 eurosh i Ribery’s, por ky është bifteku më i mirë në Kosovë

Bota në dy ditët e fundit ka kthyer vëmendjen tek bifteku prej 1 mijë e 200 eurosh të cilin mesfushori francezi i Bayern Munichut, Franck Ribery e shijoi në restorantin e kuzhinierit të njohur turk, “Nusr – Et”, i cili llogaritet që bënë biftekun më të mirë në botë.

Por kush e përgatitë biftekun më të mirë në Kosovë dhe ku mund ta provoni atë?

I gatuar me kujdesin më të madh dhe me një shije të veçantë, është ky bifteku “Dallas Steak” që mund ta shijoni në “Sarajeva Steak House”.

Me një çmim shumë më të arsyeshëm sesa i atij të futbollistit Frank Ribery prej 1 mijë e 200 euro, biftekun “Dallas Steak”, mund ta shijoni me një çmim prej 15 euro. Ai do të ju shërbehet i shoqëruar me patate dhe perime.

Shijen e biftekut më të mirë në Kosovë mund ta shijoni në “Sarajeva Steak House” që gjendet në Albi Mall në Veternik dhe në “Rrugën B”, në Prishtinë.

Gatuar me kujdesin më të madh për një shije të veçantë, ky është bifteku Dallas Steak!Ejani dhe shijoni ofertën:…

Posted by Sarajeva Steak House on Thursday, 3 January 2019