Betohen kadetët e rinj të FSK-së

Betohen kadetët e rinj të FSK-së

Në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë duke filluar nga ora 11:00, sot do të bëhet betimi i kadetëve të rinj të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Kjo ceremoni është organizuar me rastin e regjistrimit të kadetëve të rijnë në Qendrën e Studimeve Universitare të FSK-së.

Aty pritet të jenë të pranishëm drejtuesit më të lartë të Ministrisë dhe FSK-së, personalitete të larta shtetërore, përfaqësues diplomatik dhe familjar