Biden: Plani jonë nënkupton që familjet amerikane do të kenë kulm mbi kokë dhe ushqim në tavolinë

Biden: Plani jonë nënkupton që familjet amerikane do të kenë kulm mbi kokë dhe ushqim në tavolinë

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka deklaruar të hënën se me ndihmën që Qeveria ka dhënë për popullin, familjet do të kenë mundësi ta paguajnë qiranë dhe të kenë ushqim.

Ai mori si moster një familje tipike amerikane që përbëhet nga katër anëtarë, raporton Insajderi.

“Sipas Planit Amerikan të Shpëtimit, familja tipike prej katër anëtarësh po merr një çek prej 5,600 dollarësh. Këto para i ndihmojnë njerëzit të mbajnë një çati mbi kokë dhe të vendosin ushqim në tryezë. Ndihma është këtu”, ka shkruar Biden.

“Pako e Shpëtimit”, erdhi si pasojë e krizës ekonomike të cilën SHBA-ve ia ka shkaktuar pandemia COVID-19.

Përpos kësaj ndihme, disa demokratë po kërkojnë që të rritet paga minimale në 15 dollarë. /Insajderi.com

 

Under the American Rescue Plan, the typical family of four is getting a $5,600 check. That money helps folks keep a roof over their head and put food on the table. Help is here.

Posted by President Joe Biden on Monday, 22 March 2021