Bileta ka vetëm në “kulm” të stadiumit – Joshua vs Parker do ta mbushë Principalityn

Bileta ka vetëm në “kulm” të stadiumit – Joshua vs Parker do ta mbushë Principalityn

Meçi midis Anthony  Joshuas dhe Joseph Parkerit zhvillohet në Prinicipality Stadium në Kardif, një arenë që ka kapacitet prej 78 mijë ulëseve dhe duket se do të jetë e mbushur deri në ulësen e fundit.

Ulëset VIP dhe ato pak më të mirë kuptohet që janë shitur moti, poir besoni ose jo, bileta për këtë meç mund te blihen edhe sot në ueb faqet e shitësve zyrtarë. Nëse paguani 40 funte mund të merrni një bileta në “kulm” të stadiumit Principlaity, gjegjësisht në katin më të lartë të stadiumit kur vështirë se do të mund të shihni diçka nga ringu që është i vendosur në qendër.

Çmimet e biletave VIP dhe infot tjera, mund të kuptohen këtu.