Bllokohen llogaritë e Telekomit të Kosovës

Bllokohen llogaritë e Telekomit të Kosovës

Llogaritë e Telekomit të Kosovës janë bllokuar sot si pasojë e borxhit ndaj Z-Mobile, transmeton Insajderi.

Kështu bëjnë të ditur burimet e Gazetës Online Insajderi.

Redaksia kishte paralajmëruar edhe ditë më parë se këto llogari pritet të bllokohen si shkak i këtij borxhi.

Para disa ditëve kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit të Kosovës, Lamih Balaj, kishte thënë se Telekomi i Kosovës i ka gjashtë muaj afat të paguajë borxhin afro 23 milionë euro ndaj Z-Mobilet, përndryshe do të bllokohen xhirollogaritë.

Balaj madje kishte treguar se është mbajtur një takim mes Ministrisë së Ekonomisë, përfaqësuesëve të Telekomit dhe atyre të Z-Mobile.

Edhe pse nuk ishte i pranishëm, Balaj tha se Qeveria dhe Telekomi kanë ofruar 250 mijë euro në muaj si ofertë për marrëveshje, por ka shtuar se kjo s’është pranuar nga Z-Mobile. /Insajderi.com