Bllokohen turistët shqiptar në kanionin e Holtës

Bllokohen turistët shqiptar në kanionin e Holtës

Disa turistë shqiptarë janë bllokuar në Kanionin e Holtës.

Shkak për bllokimin mësohet se janë bërë prurjet e shumta të ujërave nga shiu.

Forcat e policisë dhe zjarrfikësit ndodhen në vendngjarje.\BalkanWeb.