Bllokohet Veterniku – krijohen kolona të gjata [FOTO]

Bllokohet Veterniku – krijohen kolona të gjata [FOTO]

Në mëngjesin e sotëm rruga drejt Veternikut është bllokuar totalisht. Kolona përgjatë kësaj rruge që të lidh Prishtinën me Ferizajn dhe Gjilanin fillon nga Rrethi i Flamurit.

Kjo kolonë është duke u shkaktuar pasi që Ministria e Infrastrukturës është duke kryer punimet për zgjerimin e rrugës.

Ndonëse punimet kishin filluar me 10 ditë vonesë, ministria kishte thënë se ky projekt është tejet i rëndësishëm për këtë zonë të mbingarkuar nga komunikacioni, nga frekuentimi i madh i veturave që hyjnë dhe dalin në kryeqytet, por edhe lidhen me vende të tjera. /Insajderi.com

Shiko edhe: