BMW 8 Series kapet me shumë pak shtresa kamuflazhi

BMW 8 Series kapet me shumë pak shtresa kamuflazhi

Rivali i Porsche Panamera, duket se ka gjithçka gati

Deri më tani, BMW 8 Series e kemi parë teksa tesohej me shtresa të rënda kamuflazhi, ndërsa kjo është mundësia më e mirë, që të shihet eksterieri i modelit, me të cilin do rivalizojë me Porsche Panamera.

Tavani i është zgjatur shumë, për t’i mundësuar vendosjen e dy dyerve më shumë. Në përgjithësi, trupin e ka të ngjashmë me modelin aktual, vetëm se ndryshon grilli dhe dritat.

Sa i përket opsionit të motorit, do të ketë me 523 deri me 500 kuaj fuqi, që do t’i dërgojnë në gjashtë shpejtësi automatike.

Brenda BMW 8 Series, do të jetë një system i avancuar i teknologjisë, përfshirë edhe një ekran me 10.25 inç.

Kjo makinë që pritet të jetë shumë e pëlqyeshme në treg, do të prezantohet zyrtarisht në fund të muajit që vjen. /Telegrafi/