“Bomba” e ditës – Figo flet për lidhjen romantike me Guardiolën

“Bomba” e ditës – Figo flet për lidhjen romantike me Guardiolën

Luis Figo e ka mohuar të ketë pasur marrëdhënie romantike mes tij dhe Pep Guardiolës, përkundër që një gjë e tillë spekulohej që një kohë në botën e futbollit.

Pep Guardiola dhe Luis Figo kishin qenë bashkëlojtarë dhe shokë të mirë gjatë kohës sa kishin luajtur bashkë në Barcelonë, me shume ne Insporti.com