Brad  Pitt për pak sa nuk ishte bërë pjesë e sektit kontravers Scientology

Brad  Pitt për pak sa nuk ishte bërë pjesë e sektit kontravers Scientology

Brad Pitt përpak ishte bërë pjesë e sektit Scientology në fillim të viteve 1990, sipas disa raportimeve.

Aktori ishte prezentuar me këtë aspekt kur kishte qenë në lidhje me të. Ata ishin bashkë prej 1989 deri në 1993.

Si duket kjo filloi të bëhet serioze për Brad Pitt sepse ai vazhdoi të flirtojë me këtë kult për tri vite, duke e përfunduar këtë përvojë.

Tani një ish anëtar i këtij sekti ka treguar për ritualet në të cilat ka kaluar si prova për tu bërë pjesë e sekstit.

Brad thuhej se duhej të rrinte për pesë orë në ditë në sauna si pjese e intoksimit. Ai abuzohej verbalisht duke u detyruar të dëgjojë bërtimat e mbikqyrësëve, të cilat mendohej të ishin një lloj trajnimi.

Ai i kishte bërë këto trajnime në Celebrity Center Portland, për të qenë më larg syve të publikut.

Në fund ai u nda prej Juliette Lewis dhe e braktisi këtë sekt pavarësisht tentimeve të tyre ta kthejnë./Insajderi.com