Brenda shtëpisë luksoze të Labinot Tahirit, kështu e ka dekoruar për festat e fundvitit

Brenda shtëpisë luksoze të Labinot Tahirit, kështu e ka dekoruar për festat e fundvitit

Edhe shtëpia e Labinot Tahirit është dekoruar në prag të festave të fundvitit.

Ishte bashkëshortja e tij, Hana, ajo e cila në llogarinë e saj në Facebook e ka ndarë me ndjekësit një foto nga një kënd  ishtëpisë së tyre.

Në imazhin e postuar shihet bredhi dhe disa drita në pjesën tjetër.