Brian Austin Green kërkon divorcin nga Megan Fox dhe kujdestari të përbashkët të fëmijëve

Brian Austin Green kërkon divorcin nga Megan Fox dhe kujdestari të përbashkët të fëmijëve

Brian Austin Green ka paraqitur kërkesën e tij për divorc nga Megan Fox, duke kërkuar kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve të tyre në proces.

Ylli 47-vjeçar Beverly Hills, 90210 bëri kërkesë për divorc një ditë para Falënderimeve, të njëjtën ditë kur Megan paraqiti kërkesën e saj.

Brian ka kërkuar kujdestari të përbashkët ligjore dhe fizike të tre djemve të çiftit, raporton People.

Çifti ka fëmijët  Noah Shannon, tetë vjeç, Bodhi Ransom, gjashtë vjeç dhe Journey River, katër vjeç, me Brian duke përmendur “diferencat e papajtueshme” si arsyen e divorcit.

Ai ka renditur datën kur u nda nga Megan si 5 Mars./Insajderi.com

Mirror