Britney Spears është e frikësuar nga babai i saj

Britney Spears është e frikësuar nga babai i saj

Britney Spears ka “frikë” nga babai i saj dhe nuk do të interpretojë më përderisa ai është kujdestari i pasurisë së saj, dëgjoi një gjykatë.

Ylli i popit i ka kërkuar një gjykatësi në Los Anxhelos që të heqë babanë e saj, Jamie, nga roli i tij duke mbikëqyrur punët e saj.

Jamie Spears ka kontrolluar karrierën dhe jetën personale të Britney nga një konservatoritet që nga viti 2008 pasi këngëtarja duroi një prishje publike.

Britney, 38, tani është zotuar se nuk do të punojë më ndërsa babai i saj ka nën kontroll jetën e saj.

Një sallë gjyqi në Los Anxhelos tani ka dëgjuar se si babai dhe vajza nuk kanë marrëdhënie pune dhe nuk flasin më.

Samuel D Ingham, i cili është përfaqësues i këngëtares, i tha sallës së gjyqit se Britney i kishte thënë në disa raste se “ajo ka frikë nga babai i saj”.

Ai shtoi se çështja është aktualisht në një udhëkryq me Britney dhe Jamie që nuk kanë asnjë “marrëdhënie të qëndrueshme pune”.

Gladstone Jones, që përfaqëson nënën e Spears, Lynne, tha se ajo ra dakord që Jamie të pezullohej nga roli i tij si kujdestar.

Vivian Thoreen, që përfaqëson Jamie, hodhi poshtë menjëherë pretendimet dhe shtoi se ai nuk kishte folur me vajzën e tij e cila ishte këshilluar nga ekipet ligjore të ndërpresin kontaktet.

Përfaqësuesi e Jamie tha se kur ai mori kontrollin e çështjeve të Britney, pasuria e saj personale ishte subjekt i proceseve gjyqësore në miliona, por ai tani e ka kthyer pasurinë e saj, në rreth 45 milion £./Insajderi.com

Dazed Magazine