Bruno Mars bashkon forcat me David Guetta (VIDEO)

Bruno Mars bashkon forcat me David Guetta (VIDEO)

Bruno Mars është bashkuar me David Guetta për të lëshuar një version të ri të këngës së tij të quajtur “Versace on the Floor” (Bruno Mars vs David Guetta)!

Kënga vjen si remixi zyrtar, nga albumi i tretë i 31-vjeçarit “24K Magic”, transmeton Klan Kosova.

“Unë jam super krenar që kam pasur mundësinë për të punuar me Bruno Mars në “Versace on the Floor”. “Kjo është më shumë se një remix; Është një bashkëpunim dhe kombinim i botëve të ndryshme së bashku”, tha David në një deklaratë.

“Qëllimi im ishte të bëja më shumë ritmike, por megjithatë respektoj muzikën me të cilën ai erdhi, dhe mbajeni këngën dhe zërin e tij sepse është e bukur. Shpresoja të krijoj diçka që nuk do të ishte vetëm për një komunitet, ashtu si Bruno që bën muzikë cilësore që flet për një audiencë të gjerë. Ai është me të vërtetë një muzikant dhe kompozitor i nivelit të lartë. Unë e dija që tashmë, por duke punuar në muzikën e tij e kuptova edhe më shumë”.