Bujar Dugolli merr nga UP-ja mbi 34 mijë euro në vit

Bujar Dugolli merr nga UP-ja mbi 34 mijë euro në vit

Dekani i Fakultetit Filozofik në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, Bujar Dugolli, përveç pozitës së dekanit, ai paguhet edhe për disa punë tjera në këtë fakultet.

Paga vjetore si dekan arrin në 19.478 euro. Përveç kësaj, ai kompensohet edhe për mësimdhënie në vlerë vjetore prej 3.746 euro.

Në formularin e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK) për vitin 2017, dekani Dugolli e ka paraqitur shumë mbi 11 mijë euro që merr nga UP-ja për mentorim dhe pjesëmarrje në komisione profesionale.

Shuma e përgjithshme vjetore e përfitimeve të Bujar Dugollit nga UP-ja është rreth 35 mijë euro./Insajderi.com