Buka, pjekurinat dhe “DONUTS” me plotë shije!

Buka, pjekurinat dhe “DONUTS” me plotë shije!

Me kënaqësinë më të madhe, NE ofrojmë BUKËN, dhe një llojllojshmëri të pjekurinave të freskëta, me plotë shije për konsumatorët tanë. Të krijuara nga kokrra të shëndetshme të drithërave, të përziera me përbërësit më të mirë, të pjekura deri në ngjyrën e ARTË të PËRSOSUR. Për çdo DITË, gjatë gjithë DITËS, në furrat tona, nga njerëzit që krenohet më atë që bëjnë.

Këto janë produktet e bukës, të siguruara më cilësi, dhe me standardet më të larta, të cilat mund t’i gjeni, ku tjetër, pos në rrjetin e madh të marketeve në Kosovë, Viva Fresh Store.

Buka ne Viva Fresh Store

Bukë dhe pjekurina të freskëta, të shëndetshme dhe të pjekura deri në përsosmëri të ARTË. 🥐🥯🍞🥖#vivafreshstore #Buka #bread

Gepostet von Viva Fresh Store am Freitag, 27. Dezember 2019

E kur jemi të “DONUTS”, ato janë vërtet fantastikeee… MBI 30 lloje, të brenditë më të njohur evropian “dooti donuts”, nga gjiganti “Stokson”, të freskëta dhe më plotë shije të mrekullueshme, ju mund t’i gjeni tashmë vetëm në Viva Fresh Store.

Donuts Viva Fresh Store!

Mbi 30 lloje të Donuts!🍩🍩🍩Festa bëhet edhe më e DASHUR, kur në tryezën tuaj, nuk mungojnë…hmmmmm… kush? Donuts të shijshme… 🍩#offer #vivafreshstore #donuts

Gepostet von Viva Fresh Store am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Festa bëhet edhe më e DASHUR, kur në tryezën tuaj, nuk mungojnë; Buka e freskët, pjekurinat dhe Donuts e shijshme!

Nga furrat TONA, në shtëpinë TUAJ!

Urime viti i ri 2020!

GËZUAR…

Viva Fresh Store