Bukë, mish e birra – kjo është mikpritja që iu bë anglezëve në Kosovë

Bukë, mish e birra – kjo është mikpritja që iu bë anglezëve në Kosovë

Tifozët e dashamirët e kombëtares angleze sot kanë qëndruar në kryeqytetin e Kosovës, një ditë para ndeshjes.

Ata janë shprehur të kënaqur me mikpritjen dhe ambientin në Kosovës.