Burri bëri shaka me testin e shtatzënisë, por mjekët nxorën rezultate shokuese

Burri bëri shaka me testin e shtatzënisë, por mjekët nxorën rezultate shokuese

Një burrë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vendosi të bënte testin e shtatzënisë për të bërë humor me shokët e tij.

Pasi ka parë rezultatin pozitiv të testit nuk ka mbetur i befasur duke mos u besuar syve.

Pasi testi rezultoi pozitiv burri në fjalë vendosi të shkonte për vizitë dhe fjalët që i kanë thënë mjekët kanë qenë tronditëse për të.

Mjekët e kanë sqaruar atë se rastet kur një burri i del testi pozitiv, do të thotë që meshkujt kanë kancer në testikuj.

“Do të ishte mirë që edhe meshkujt e tjerë të kryenin testet e shtatzënisë, në këtë rast ata nuk do të zbulonin se presin fëmijë, por se vuajnë nga kanceri”, ka thënë mjeku që vizitoi burrin.