Çaji kamomil ndihmon njerëzit për relaksim

Çaji kamomil ndihmon njerëzit për relaksim

Çaji kamomil është një prej cajrave më të preferuar të njerëzve.  Dhe, përveç shijes së mirë, kamomili ka veti ushqyese e shëruese.

Çajii kamomilit përdoret shpesh për relaksim dhe është i mirë për tretje.  Po ashtu, zbutë dhembjen ndihmon edhe me ngërçet.

Për shkak të vetive të tij, çaji i kamomilit përmirëson pamjen e lëkurës e flokët i bën më të forta dhe më të shëndetshme.

Femrat shpesh përdorin çajin e kamomilit për zbutjen e problemeve menstruale.

Çaji kamomil shërben edhe si qetësues për sistemin nervor.

Çaji i kamomilit po ashtu rekomandohet kundër problemeve me lëkurën, sidomos ekzemat dhe largimin e skuqjes së syve.