Cakaj promovon bashkimin vëllazëror Kosovë – Shqipëri

Cakaj promovon bashkimin vëllazëror Kosovë – Shqipëri

Ministri i jashtëm i Shqipërisë, Gnet Cakaj, ka prezantuar flamujt shtetëror, atë të Shqipërisë dhe të Kosovës duke promovuar vlerat dhe bashkimin vëllazëror të shqiptarëve, njofton Insajderi.

“Flamujt e dy shteteve të një kombi valëviten krenarisht pranë njëri-tjetrit në Kopenhagë aty ku përfaqësitë tona konsullore ndajnë të njëjtën hapësirë brenda Ambasadës së Republikës së Shqipërisë”.

Cakaj vazhdon promovimin e bashkimit mes dy vendeve, kësaj radhe në Kopenhagë të Çekisë./Insajderi.com