Caktohet seanca konstituive për javën e ardhshme

Caktohet seanca konstituive për javën e ardhshme

Kryesuesi i takimit konsultativ mes partive politike, ka thënë se e caktojnë seancën konsultative javën e ardhshme me 24 gusht nga ora 10:00.

Sipas Mikullovcit ky vendim nuk erdhi vetëm si kërkesë e koalicionit PAN, por pas konsultimeve dhe pajtimit edhe me përfaqësuesit e tjetër të partive politike.

“Sekretari i kuvendit t`i ftoj deputetët për vazhdimin e seancës me 24 gusht”, tha Mikullovci, në përfundim të takimit.

Në këtë takim nuk ka marrë pjesë vetëm Levizja Vetëvendosje./Insajderi.com