Cassano kujton golin që e shpëtoi nga burgu (VIDEO)

Cassano kujton golin që e shpëtoi nga burgu (VIDEO)

Ish-sulmuesi italian, Antonio Cassano e ka kujtuar një nga momentet më të rëndësishme në jetën e tij.

“Nëse nuk do të kishte qenë ajo ndeshje, me siguri do të kisha përfunduar në burg ose do të isha bërë hajdut…”. Një rrëfim i vërtetë, i sinqertë dhe pa asnjë hiperbolizim. i rritur në lagjet famëkeqe të qytetit të Barit, Antonio Cassano e dinte se futbolli ishte i vetmi shpëtim për të, por pikërisht në “San Nicola” do të bënte që shumë të dashuroheshin pas tij. Lajmi i plotë në Insporti.com