Çekia, skandal me presidentin Thaçi

Çekia, skandal me presidentin Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pritet të jetë një nga tifozët e shumtë kosovarë në stadium sonte në përkrahje të Kosovës.

Gazeta Olle ka mësuar se kreu i vendit ditë më parë ka kontaktuar autoritetet çeke për të konfirmuar praninë e tij në Çeki për sfidën e sotme.

Video:

Megjithatë, kreu i shtetit kosovar hasi në shumë pengesa nga autoritetet çeke për të siguruar mbrojtje dhe siguri nga të.

Detajet në INPORTI.