Ceremoni tradicionale: ‘Hazan’ kurorëzohet me martesë

Ceremoni tradicionale: ‘Hazan’ kurorëzohet me martesë

Aktorja  e serialit  “Zonja Fazilet dhe të bijat”, Deniz Baysal, do të kurorëzojë me martesë në  shtator të këtij viti dashurinë  me këngëtarin Baris Yurçu.

Çifi u  fejua në nëntor të  vitit të kaluar  me një ceremoni që u mbajt në Izmir  të Turqisë.

Mediat turke kanë bërë të ditur se çifti ka zgjedhur Çeshmen për të mbajtur  ceremoninë   e dasmës së tyre , ku do të jenë të pranishëm rreth 400  të ftuar dhe pritet që dasma të arrijë vlerën 400 mijë lirave turke.