Çfarë mbeti pas breshërit gjigant në Rumani – Pamje të frikshme

Çfarë mbeti pas breshërit gjigant në Rumani – Pamje të frikshme

Moti i keq ka përfshirë pjesë të mëdha të rajonit tonë, ndërsa reshje të forta breshëri kanë rënë gjatë dy ditëve të fundit në Rumani duke shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Në galerinë e mësipërme janë fotot e asaj që ka mbetur pas reshjeve të dendura të breshërit, ku duken të dëmtuara makinat dhe pemët, ndërsa raportohet edhe për njerëz të dëmtuar, të cilët kanë marrë ndihmën e parë në spital.