Çfarë po mendon Neymar? – krahason gjendjen e tij me atë Stephen Hawking!

Çfarë po mendon Neymar? – krahason gjendjen e tij me atë Stephen Hawking!

Neymar po qëndron i lënduar dhe është duke u rikuperuar në Brazil pas lëndimit të pësuar në kyçin e këmbës. Ai ka postuar një foto i ulur në karrikë me rrota, me një përshkrim, “duhet të jesh pozitv dhe të marrësh më të mirën ku do që ndodesh”, që është citim i fizikantit Stephen Hawking, i cili ka ndërruar jetë ditën e djeshme.

Për të lexuar shkrimin e plotë klikoni KËTU

Çfarë po mendon Neymar? – krahason gjendjen e tij me atë Stephen Hawking!