Challandes në Kosovë – kjo është agjenda e tij

Challandes në Kosovë – kjo është agjenda e tij

Përfaqësuesja e Kosovës tashmë e ka të konfirmuar takimin miqësor me Shqipërinë, në fund të majit dhe është në pritje të konfirmimit të edhe një kundërshtari për fillim të qershorit.

Kjo është një nga arsyet pse në Kosovë këtyre ditëve po qëndron edhe selektori Bernard Challandes.

Detajet e qëndrimit të selektorit Challandes në Kosovo, zbulohen në artikullin e Insportit.