Chloe Ferry tregon se si i hoqi kilogramët e tepërta

Chloe Ferry tregon se si i hoqi kilogramët e tepërta

“Ndihem në formën më të mirë të mundshme. Chloe Ferry ka treguar se si e kishte humbur peshën e tepër, por pranon që ende njerëzit e ngacmojnë atë duke ia rikujtuar periudhën si ishte kur ishte trashaluqe

Chloe Ferry ka treguar paksa detale për rrugën e saj në humbjen e peshës derisa ka diskutuar betejën e saj me ata që bënin humor me të në rrjetet sociale.

Duke folur për storiet e saj në Instagram, ylli i Geordie Shore (24) ka treguar se ajo kishte rënë nga 74 kilogram në 62, duke humbur mesatërisht gati 6 kilogram në natë derisa kishte treguar të pasmet e saj pas një regjimi të stërvitjeve një mujor.

Pavarësisht se kishte humbur 12 kilogram të vitit të kaluar dhe ende ka një regjim të fortë me ushtrime fizike ajo thotë se talljet për peshën e saj në rrjetet sociale nuk ndalen.

Megjithatë, ajo ka thënë se ndihet mirë me shëndetin e saj fizik dhe se është në formë të lartë viteve të fundit.