Çifti që realizuan një ceremoni dasme në spital – mes pandemisë së coronavirusit

Çifti që realizuan një ceremoni dasme në spital – mes pandemisë së coronavirusit

Dy mjekë që punojnë gjatë pandemisë së coronavirusit shënuan atë që supozohej të ishte dita e dasmës së tyre, me një ceremoni të shpejtë në spitalin ku ata të dy punojnë.

Dr. Shelun Tsai, dhe Dr Michael Sun, planifikuan të martoheshin të shtunën, 11 prill, në Karolinën e Veriut.

Kur çifti, i cili u fejua në vitin 2016, duhej të shtynte dasmën e tyre zyrtare, kolegët e tyre në Spitalin Universitar Duke u futën për t’u siguruar që dita e martesës së çiftit ishte akoma e veçantë.

View image on Twitter

Ata filluan në orën 8 të mëngjesit dhe në mes të kujdesit për pacientët do të bënin gati gjërat dhe më pas do të zhvillonin ceremoninë në ora 3 pasdite, përcjell Telegrafi.

Ceremonia u shikua në Zoom nga gati një duzinë e miqve, familjeve dhe të tjerëve.

Në fund të ceremonisë, Tsai dhe Sun hipën në një karrocë transporti spitalore të zbukuruar me “Vetëm të martuar”.

Çifti, i cili u takua në kolegj, ka zhvendosur dasmën e tyre zyrtare deri në tetor. ​/Insajderi.com

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter